VUODEN TRENDIVÄRI OLOHUONEESSA

By Jaana K - 8.26


Näinhän siinä kävi. Hetken mielijohteesta marssin maalikaupoille ja hain purkillisen angoraa ja samana iltana jo heiluin telan kanssa. Päätös syntyi aika äkkiä kun tajusin, että uuden järjestyksen myötä olohuoneen yksi seinä jäi vähän turhan avaraksi valkoisena. Tämä seinä työpöydän takana osoittautuikin toimivaksi tehosteväriseinäksi ja siitä on helppo jatkaa myös muihin seiniin jos joku väri sattuu tuntumaan todella toimivalta. Ensimmäisenä siinä saa ilostuttaa vuoden trendiväri, tähän tulevaan kevääseen se sopii täydellisesti.

Angora tuo mukavasti lämpöä yläkertaan ja sopii kyllä meidän muihin sävyihin todella hyvin. Väri on täydellinen pari harmaalle ja tammilaminaatille. Väri taittaa juuri sopivasti vähän joka suuntaan eikä ole selvästi punainen, keltainen, oranssi eikä beige.

Nähtäväksi jää kuinka hyvin väri tulee toimimaan eri vuodenaikoina tässä tilassa jossa valo ja valon väri vaihtelee todella paljon. Vähän viileä keväinen valo suorastaan huutaa lämpimämpiä sävyjä, mutta kesän tullen tämä tila muuttuu aamuisin ja iltaisin keltavihreäksi ja päivisin naapureiden tiilikatot heijastaa tilan vaaleanpunaiseksi joten vain aika näyttää säilyykö väri syksyyn saakka.


  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia