JOULUKOTI

By Jaana K - 12.23


Joulukoti 2016 alkaa olla kuusta vailla valmis joulun tuloon. Tällä viikolla jouluvalmisteluita on verottanut flunssan tuoma kaamea väsymys, mutta tänään saatiin kuusikin sulamaan kylpyhuoneeseen joten muutaman hyvin nukutun yön jälkeen saadaan varmaan viimeiset valmistelut tehtyä.

Itse tykkään laittaa kodin jouluiseksi jo hyvissä ajoin ja heti joulun jälkeen korjaan kaiken pois ja käyn innolla odottamaan uutta vuotta ja kevättä. Niinpä joulukoti kuvatkin ovat useamman viikon ajalta ja osa jo Instagramissa näkyneitä kuvia. Näistä kuitenkin käy hyvin ilmi tämän joulun hitit tumma viininpunainen, messinki ja havut kaikissa mahdollisissa muodoissa.

Tänä viikonloppuna nostatetaan vielä joulutunnelmaa leivonnalla, vierailuilla, askarteluilla, koristeluilla ja näiden kaikkien kuvailuilla. Kuvaaminen kuuluu vahvasti oman joulutunnelman luomiseen ja viikolla onkin joulumieli jo meinannut kadota kun valo ei ole enää töiden jälkeen riittänyt kuvaamiseen. Viikonloppuna aion ottaa vähän noita menetettyjä tunteja takaisin.

  • Share:

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Mielettömän kaunista! Nuo ensimmäisen kuvan hyllyt on kyllä aivan ihanat. Mistä olet hankkinut kannakkeet?

    VastaaPoista