LUMENE SISU + ARVONTA

By Jaana K - 22.37

Meillä oli suuri ilo ja kunnia saada Lumene mukaan hyvinvointipäiväämme jota vietettiin Järvilomien mökillä viime viikolla. Naisten ollessa kyseessä hyvinvointipäivä ei ole mitään ilman kauneudenhoitoa ja yhteistyökumppaneita etsiessäni törmäsin Lumenen Sisu -sarjaan joka tuntui kuvauksensa perusteella sopivan teemapäiväämme "Voimaa suomen luonnosta" paremmin kuin hyvin.


Sisu -sarjan tuotteet sisältävät niinkin herkullisia ja suomalaisia ainesosia kuin pohjoista lähdevettä, männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutetta, öljy sisältää mustikan, puolukan ja mustaherukan siemenöljyjä ja suihke muun muassa koivunmahlaa.

Nämä ainesosat suomen luonnosta tuovat luottamusta tuotteita kohtaan. Jokainen suomalainen tietää sen tunteen kun luonto herää pitkän talven jälkeen kukkaan. Mänty ja kuusi ovat jälleen kestäneet lumen painon, kylmän viiman ja kovan pakkasen, mustikan varvut käyvät kukkimaan, koivussa virtaa mahla ja herättää koivun mitä kauneimpaan heleän vihreään hehkuun. Kukapa ei haluaisi tätä samaa omalle talven kärsineelle iholle?


Ihastelimme Lumenen uudistuneita pakkauksia ja kauniita tuotteita jotka sopivat täydellisesti vaativammankin kypyhuonesisustajan hyllyille.  Ihonhoito on rentouttavaa omaa aikaa jossa pienetkin yksityiskohdat ovat tärkeitä ja ainakin meille nämä kupariset yksityiskohdat, huurrettulasi ja modernit pakkaukset olivat piste ii:n päälle. Piste joka tuo sen ylellisyyden tunteen ja toimii jopa hieman itsetunnon kohottajana.


Omia suosikkejani Sisu -sarjasta on ehdottomasti syväpuhdistava naamio. Syväpuhdistava vaikutus tuntui heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja iho oli heti heleämpi. Naamio sisältää savea, luonnollisia biohajoavia kuorintarakeita ja muita syväpuhdistavia ainesosia. Mahtava tuote! Viikon käytön jälkeen huomaan jo ihossani selviä muutoksia heleydessä ja kiinteydessä.


Toinen toistaan paremmista tuotteista on hankala valita suosikkia. Tuntuu, että koko sarja on todella tarpeellinen ja kaikki tuotteet täydentävät toisiaan. Jos Sisu -sarjaa lähdet hankkimaan, todennäköisimmin hyllyyn jää ehkä suojaava antioksidanttisuihke. Ainakin minulle sen käyttö tuntui ensin turhalta. En oikein ymmärtänyt koko tuotteen tarkoitusta, mutta aina voi oppia uutta. Suihke on ollut mahtava iltapäivien piristäjä ja voin kuvitella kuinka suuressa osassa se tulee olemaan kesäpäivinä. Suihketta voi käyttää ihonhoitorutiinin pohjustuksena, ennen päivävoidetta tai pitkin päivää pikatehostuksena meikin päälle ja juurikin meikin päälle suihkutettuna se minulle toimii parhaiten. Suihke tuo kosteutusta ja heleyttää ihoa keskellä päivää. Kesällä kun kosteusvoiteet keskellä päivää tuntuu liian tuhdilta, toimii suihke varmasti.


Teemapäivä oli onnistunut, saimme todellakin voimaa suomen luonnosta. Metsässä kävely on ehdottomasti paras keino taltuttaa stressiä, mutta kun siihen lisää vielä saunan ja ihonhoitohetken näiden tuotteiden parissa niin kaupungin kiiren ja stressi on varmasti voitettu. Nyt minulla on ilo järjestää arvonta tästä Sisu -tuotepaketista niin, että sinäkin pääset pikaisesti ennen ihanaa Suomen kesää palauttamaan ihosi hehkun talven jäljiltä.

Palkintoon kuuluu:

 Syväpuhdistava naamio
Suojaava tehotiiviste
Hoitava & suojaava kasvoöljy
Hoitava kosteusvoide
Suojaava antioksidanttisuihke

Palkinnon arvo n.184€


Lähestyvän äitienpäivän kunniaksi toivon, että voittaja viettää rentouttavan hetken luonnon keskellä jakaen palkinnon äidin kanssa. Arvontaan voit osallistua kertomalla miksi juuri sinun äitisi on Suomen sisukkain pakkaus. Sillä sitä suomalaista sisua löytyy varmasti jokaisesta äidistä <3

Arvonnan säännöt:Arvontaan voit osallistua liittymällä lukijaksi blogiini tai seuraajaksi instagram tililleni @byjaanak tai @jaanakomulainenphotography ja jättämällä vastauksesi tämän postauksen alle. Arvonta suoritetaan 18.5 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt.

Yhteistyössä Lumene. Tuotteet saatu näkyvyyttä vastaan.Arvonta on suoritettu ja voittajalle ilmoitettu. Kiitos kaikille osallistumisesta :)

 • Share:

You Might Also Like

35 kommenttia

 1. Äitini on pieni kooltaan kuin vaivaiskoivu Lapissa.
  Vahvajuurinen.
  Sitkeästi urhea nainen on kestänyt talven painon harteillaan.
  Hän on täynnä valoa kuin keskiyön aurinko, joka ei laske lainkaan.
  Pohjoisen tuulissa hän ei taipunut, rakasti vahvasti läpi kaamoksen.
  Vaatimattomana, mitään pyytämättä, hän hoivasi omat ja vieraat.
  Hänen sielunsa on seesteinen tunturi, jonka avaruudessa on tilaa kaikille.
  Hänen lämpönsä sulattaa, antaa voimaa ja kantaa.

  VastaaPoista
 2. Äitini hoiti kotona kaksi pientä lasta selkävaivoista kärsien yrittäjäisäni taistellessa 90-luvun lamaa vastaan. Asunto oli kiinnitettynä, mutta auto laitettiin isän sijasta äidin lisäksi minun nimiini, jotta olisi edes auto jos asunto menee alta. Olin silloin 1-vuotias. Siitä kuitenkin selvittiin, ja meille lapsille ei jäänyt lainkaan huonoja muistoja taloudellisesti tiukoista ajoista, vaikka toki muistan kuulleeni usein "ei ole rahaa", kun olisin jotain halunnut. Eniten kirpaisi se kun ei koskaan ollut varaa foliopalloihin vappuna. Joten aika vähällä selvittiin, ja siitä on kiitos äidilleni, joka ylläpiti lämmintä ja rakastavaa tunnelmaa kotona, vaikka varmasti vaikeaa olikin muuten. Se on vaatinut sisua!

  VastaaPoista
 3. Äitini on vahva pakkaus joka kestää tuulen ja tuiskun. Äiti on ollut myös vahva puolestani kun en ole itse jaksanut. Äiti rakastaa ja on tuki ja turva.

  VastaaPoista
 4. Hän tekee asiat omalla tavallaan, ei tunne ikäesteitä. Individualisti.

  Kristiina

  Oonjustiina@ gmail.com

  VastaaPoista
 5. Äiti on aina ollut läsnä, vaikkei fyysisesti. Ei koskaan kysele,vaan odottaa vastausta. Kovasti on komentanut, mutta aina on kuitenkin voinut olla oma itsensä.

  VastaaPoista
 6. Vanhemmillani on neljä ilmaislippu konserttiin, mutta äitini toteaa minulle ja siskolleni: "menkää te miestenne kans sinne, minä vahdin mielummin lapsenlapsia kotona." Kyllähän neljän lapsen (1 - 6 vuotta) vahtiminen vaatii enemmän sisua kuin 1,5h tunnin konsertissa istuminen. :)

  ja liityin Instassa seuraajaksi.

  VastaaPoista
 7. Äitini jäi leskeksi 18 vuotta sitten 46-vuotiaana isäni kuoltua lyhyen sairauden jälkeen. Veljeni olivat vielä koululaisia ja minäkin nuori. Äiti kasvatti meidät aikuisiksi yksin ja on myös huolehtinut isosta talosta yksin, elämänsä rakkauden menetettyään hän ei enää halunnut uutta miestä rinnalleen. Äitini on siis sitkeä, vahva ja itsenäinen, upea nainen!

  sannamaria77 at gmail.com

  Lukija oon ja instassakin seuraan. :)

  VastaaPoista
 8. Äitini on sisukas, jaksanut vaikeitakin aikoja ja silti ollut minunkin tukenani.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. Äiti on taistellut sairauden kanssa ja on olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa nykyään.

  VastaaPoista
 10. Äiti on taistellut sairauden kanssa ja on olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa nykyään.

  VastaaPoista
 11. Äiti on taistellut sairauden kanssa ja on olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa nykyään.

  VastaaPoista
 12. Äidillä on aina vastaus kaikkeen. Ja jos minä en tiedä mitä tehdä vaikeissa tilanteissa,niin äiti tietää. Äiti on sisupakkaus ❤️

  VastaaPoista
 13. Äitini on kyllä superäiti. Huolehtii omasta 92-vuotiaasta äidistään, ja puoli vuotta sitten menetti oman puolisonsa (minun isäni). Äitini ei kuitenkaan lannistunut, vaan pitää huolta isosta omakotitalosta ja pihasta, tekee omat lumityöt, puutyöt ja muut asiat. Äitini on aivan ihana mummu omille lapsilleni <3 Jos voittaisin, antaisin tuotteet omalle äidilleni :)

  Olen jo blogisi lukija :)

  VastaaPoista
 14. Äitinä on vahva nainen koska hän on selvinnyt taistelusta mielenterveysongelmien ja syövän kanssa ja yrittänyt parhaansa. Seuraan blogiasi!
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Äitini on hoitovirheen takia menettänyt liikuntakykynsä. Hän on kärsinyt kovista hermovaurio kivuista kohta 15:sta vuoden ajan Silti hän on useimmiten aurinkoinen ja jaksaa olla henkisenä tukena. Häntä oikeudenmukaisempaa ihmistä en ole kohdannut.
  Blogger-lukijana mukana.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 16. Äitini jaksaa arjessa vaikka on terveys ja muu perhe välillä huolena.

  VastaaPoista
 17. Äitini on selvinnyt niin monesta menetyksestä ja vaikeista tapahtumista, etten voi muuta kuin ihailla äidin sisukkuutta ja tahtoa<3
  Olisipa ihana mökillä hemmotella mamia näillä:)
  janette.mertanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. "Sisu on sitkeää, hellittämätöntä tahdonvoimaa, sinnikkyyttä, lannistumattomuutta", melkein sama kuin"äitiys" ... paitsi että , "äiti(ni)" on kauniimpi sana <3.

  VastaaPoista
 19. Liityn lukijaksi instassa ja blogissa <3 Sulla on kerta kaikkiaan upeita kuvia, instassa äsken löysin tilisi ensimmäistä kertaa. Ja nämä Lumenen tuotteet, ah mikä unelma <3 Ehdottomasti mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun äiti on näyttää juuri selättäneen rintasyövän, hän on sisukas leijonaäiti <3 Vain 49 vuoden iässä hän sai diagnoosin kaikkein aggressiivisimmasta rintasyövästä. Nyt vointi on vuoden mittaisten hoitojen jälkeen vahvempi kuin pitkään aikaan. Jouluna hän oli niin huonossa kunnossa, että joutui konttaamaan, kun ei ollut voimia kävellä. Mutta koskaan hän ei oo luovuttanut. Koskaan ei oo valittanut tai voivotellut, vaan porskuttanut eteenpäin kaikkein kauheimpienkin kipujen keskellä. Hän on kyllä uskomattoman vahva nainen, taistelijasielu <3

   Poista
 20. Oi miten ihania kuvia! Todella kaunista kesätunnelmaa. Lumenen tuotteet ovat parasta mitä kosmetiikan maailmasta olen löytänyt.

  Luen blogiasi nimellä Jenna P.

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Äitini oli yksinhuoltaja, ja vaikeista ajoista hän, selvisi juuri sillä Suomalaisella sisulla!
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Muut tekevät mitä osaavat, minun äitini opettelee mitä vain haluaa. Hän on elinikäisen oppimisen ja loputtoman kiinnostuksen esikuva meille suvun nuoremmille.
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 23. Bloggerin kautta mukana. Äitini on super nainen, joka on opiskellut itselleen aikuisiällä kaksi ammattia, hoitanut kolmen lapsen harrastukset ja ollut niissä mukana, aina siellä missä tarvitsee! <3

  VastaaPoista
 24. Äitini on tuki ja turva. Aina valmis auttamaan ja rakastamaan. Hän on ihana mummu meidän neljälle lapselle ❤

  VastaaPoista
 25. Äitini on vahva, sillä on jaksanut kannustaa ja kantaa minua vaikeissakin tilanteissa :) <3
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 26. Liityin lukijaksi :) Äitini on aivan uskomattoman vahva nainen, en tiedä toista, joka yhtä paljon jaksaisi. Meillä on sairastettu perheessä paljon ja välillä melkein asuttu sairaalassa. Äiti ei jättänyt koskaan yksin vaan aina oli paikalla ja tukena ja auttamassa. Se olikin varmaan avain selviytymiseen, että äiti oli läsnä ja rakasti ja kannusti, että kyllä tästä vielä noustaan. Äiti toimii omaishoitaja ja huolehtii aina ennemmin muista kuin itsestään. Mielelläni antaisin äidille lisää Sisua ja vähän omaa aikaa <3
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Äitini on kaikessa mahdollisessa mukana ja välillä ihmettelen miten edes jaksaa. Silti aina ruokaa ja lämpöä tarjolla.
  Sara.rokman@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Äitini tukee minua aina ja on valmis auttamaan. Hän ajattelee ensin lastensa parasta ja vasta sitten itseään. Äitini olisi hemmottelun tarpeessa!:)

  soilap@uef.fi

  VastaaPoista
 29. Äitini on tukeni ja turvani, kun itse olen väsynyt ja yksinäinen kahden lapseni kanssa niin äitini auttaa. Hän on yli seitsemänkymmentä mutta silti hoitaa isääni ja kotinsa lisäksi minun lapsia ja kotiani. Eilen juuri tuli yllättäen pesemään kotini ikkunat. Olen niin onnellinen hänestä ja toivoisin ett olisin yhtä sisukas seitsemänkymppisenä.

  Seiraan sinua instagramissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimellä k.kanerva . sähköpostini on k.kanerva@hotmail.fi

   Poista
 30. Äitini on äiti viidelle ja aivan ihana ja auttavainen mummi monelle lapsenlapselle <3 Olisi mahtavaa jakaa tämä palkinto hänen kanssaan :) Seuraan bloggerissa ja instassa.

  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Oma äitini on menehtynyt jo vuosia sitten.
  Yritän itse olla omalle lapselleni sellainen äiti kuin olisin toivonut oman äitini olevan minulle.
  Rakastava, helposti lähestyttävä ja sopivasti rajoja asettava.
  marianposti ät wippies.com

  VastaaPoista
 32. Äiti on kekseliäs ja lapsenmielinen viiden muksun äiti. Äiti haluaa aina meidän lapsien parasta. Alamäistä selvitään äidin avulla. <3 saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista