LAPUAN KANKURIT

By Jaana K - 0.46


Päivät lämpenee ja kesä tulee! Tulee ne kesäpäivät hiekkarannoilla, piknikit luonnonhelmassa ja rauhoittavat saunaillat kesämökeillä. Kaikki se on tulossa, ihan nurkan takana ja tiedättekö mikä on täydellinen varuste kaikkiin näihin tilanteisiin? No se on Lapuan Kankureiden pellavapyyhe.
Sain postissa joku aika sitten aivan unelmapaketin Lapuan Kankureilta joka sisälsi kaksi Uitto -kylpypyyhettä* harmaana ja beigenä. Nämä oli meillä mukana myös kuvauspäivässä Järvilomien mökillä jossa ne pääsi kuviin upeassa mustassa hirsisaunassa.


Olen aivan myyty näille pyyhkeille. Sen lisäksi, että ne on niin hyvännäköiset, että niitä voisi käyttää vaikka pöytäliinana niin pellava materiaalina on huippu. Tiesitkö, että pellava on luonnostaan allergisoimaton ja antibakteerinen, että sen luonnollinen pH -arvo pehmentää ja uudistaa ihoa ja että sen miellyttävä karheus elvyttää pintaverenkiertoa. Siis täydellinen materiaali pyyhkeisiin. Oma rakkauteni pellavapyyhkeisiin tulee kotoa, sieltä olen saanut yhden mummoni kutoman pellavapyyhkeen mukaan omaan kotiini. Se on kuin perintökalleus nyt kun mummoa ei enää ole. Se kertoo myös sen kuinka kestävästä materiaalista on kyse. Nämä pyyhkeet peritytyvät vielä omalle tyttärelle ja mikä parasta, pellavan ulkonäkö ja tuntu vain paranee ajan myötä.


Ihania kesäpäiviä hiekkarannoilla odotellessa ja unelmoidessa käy tutustumassa Lapuan Kankureiden ajattomiin tuotteisiin.

*Uitto -pyyhkeet saatu blogin kautta

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia