HYVINVOINTIPÄIVÄ

By Jaana K - 3.20

Vietimme ystävieni kanssa ihanan kevätpäivän Järvilomien Ukkoteeri mökillä Savonrannalla viime viikolla. Järjestimme päivän teemalla "Voimaa Suomen luonnosta" ja saimme mukaan mahtavia yhteistyökumppaneita joista lisää parissa seuraavassa postauksessa. 
Päivän missio oli rentoutua ja viettää erilainen päivä arjen keskellä luonnon helmassa hyvässä seurassa. Otimme voimauttavia potretteja upeista naisista, herkutelimme hyvällä ruoalla ja juomalla, nautimme luonnosta ja samalla kuvasimme ja stailasimme muutamia yhteistyökumppaneiden tuotteita.


Paikka oli upea. Laadukkaat ja tyylikkäät hirsimökit aivan Saimaan rannalla aurinkoisen niemen nokassa. Kaikki oli niinkuin unelmamökissä kuuluu olla. Suuret ikkunat Saimaalle, sauna aivan järven rannassa, paljut, grillit ja luonto. Etsiskelin paikkaa teemapäivälle netissä ja onnekseni silmiini osui Järvilomien mainos Instagrmissa. Valitsimme mökin saunan perusteella joka oli upea iso musta, mutta valoisa puusauna johon mahtui hyvin vaikka kokeilemaan saunajoogaa.
Ihasteltuamme Saimaata suurista ikkunoista ja kuunnellessa täyttä hiljaisuutta aurinkoisen mäntymetsän keskellä olimme kaikki yhtä mieltä siitä, että jos joskus vuokraamme mökin lomailuun on se ehdottomasti tämä.


Päivän parasta antia oli kaikki ihanat herkut joita naiset olivat tuoneet mukanaan. Hyvinvointipäivään kuuluu tottakai terveysjuomat ja meillä tarjottiin koivumocktailit Punkaliven Sarvi -tarjottimilta. Onko sopivampaa juomaa kevätpäivään olemassakaan? Koivunmahlaa, hiirenkorvista keiteltyä koivunlehtiteetä sekä seljankukkamehua. Ihanan raikasta! Juoma sopi teemaan kuin nakutettu ja kaiken lisäksi oli sillä kaunistaviakin vaikutuksia, koivuhan tunnetusti poistaa turvotusta joten mikäpä sen parempi juoma kuvauspäivään. Kuvauksien jälkeen nautittiin prosciutto-mozzarella piirasta rucolasalaatilla ja iltapalaksi vielä smoothieta jossa oli mukana mm. basilikaa. Antaa muuten mahtavan säväyksen smoothieen!


Illan päätteeksi otettiin vielä potretteja laskevan auringon valaisemassa mäntymetsässä. Itse pysyttelin tiukasti kameran takana koko päivän, mutta täytyy antaa iso kiitos malleille jotka rohkeasti lähtivät mukaan. Mahtava päivä ja näitä päiviä laitan ehdottomasti pari lisää tämän vuoden kalenteriin. Seuraava teemakuvauspäivä onkin jo suunnitteilla kesälle. Toivottavasti silloin saan mukaani vielä enemmän naisia sillä tällaisen voimauttavan päivän on meistä jokainen ansainnut. Niille jotka eivät nyt päässeet mukaan on tulossa äitienpäivän kunniaksi mahtava tuotepaketin arvonta joten pysykää kuulolla!

Yhteistyössä Järvilomien mökit.  Punkaliven tuotteet kuvauslainassa.

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia