YKSIVUOTIAS PRINSESSA

By Jaana K - 2.42


 Valon lisääntyessä lisääntyy selvästi myös kuvaukset. Keväälle on buukattu useat yksivuotiskuvaukset ja muutamat muut mielenkiintoiset keikat. Kuvausputken sai aloittaa tämä suloinen prinsessa pastellinsävyisessä kodissa. Kuvauksen kannalta kodit joissa on väriä, etenkin näin kauniita, ovat ihanteellisia kuvausympäristöjä. Kuvaan talviaikaan lapsia paljon asiakkaiden kotona, lapsen tutussa ympäristössä. Näin lapsi ei jännitä kuvausta yhtä paljon ja kuvaajalle se voi joskus olla haastavaa, mutta ainakin lapsen oma persoona pääsee kuvissa paremmin esille.

Vaikka kotiympäristöt ovat ihanan vaihtelevia kuvattavia, odotan kyllä kovasti että pääsen taas ulkoilmaan kuvaamaan kauniiseen luontoon. Kukkakedoille, järven rannoille ja vehreisiin metsiin.

Omat kuvaukset voit varata kätevästi Facebook sivun viestitoiminnon kautta tai lähettämällä sähköpostia. Kesällä on myös paremmat mahdollisuudet päästä kuvauksiin muillakin paikkakunnilla kuin Savonlinnassa. Ilmoittelen näistäkin kuvauskohteista Facebook sivuillani.

Muistojenne tallentamista odottaen

-Jaana-

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia