PUNKALIVE

By Jaana K - 6.53


Yksi tärkeä postaus blogiin viime vuoden lopulta on jäänyt julkaisematta kiireiden takia, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan joten nyt vihdoin kuvia myös blogin puolella eräästä kuvausprojektistani.

Viime vuoden yksi ehdottomasti isoimmista jutuista kuvausurallani oli Punkaharjulaisen Punkaliven uuden esitteen fiiliskuvien kuvaaminen. Punkalive haki esitteeseen kuvia joissa kalusteet olisivat kotiympäristössä osana skandinaavista sisustusta ja pyysivät stailaaja ystäväni kotia kuvauslainaan. Luonnollisesti näin kuvaajakin löytyi läheltä ja stailasimme sekä kuvasimme nämä kuvat taitavan Tiinan kanssa yhteistyössä heidän kauniissa kodissa.

Punkaliveen ja upeisiin kalusteisiin kannattaa tutustua lisää täällä. Referoiden kysymyksessä on ainutlaatuisella menetelmällä valmistettuja huonekaluja, piensisustusta ja elementtejä niin yksityisille kuin yrityksillekin. Heille myönnettiin myös vastikään Avainlippu -tunnus ja heidän tuotteet valmistetaan kokonaisuudessaan Suomessa. Minulle oli suuri kunnia olla mukana tekemässä kauniita kuvia näin innovatiivisen paikallisen yrityksen markkinointiin. Tuotekuvastoon johon kuvia otettiin pääset tutustumaan täällä.

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia