PÄÄSIÄISKUKAT

By Jaana K - 1.54


Pikainen tervehdys kiireisen kiirastorstain keskeltä. Täällä kiirastorstai kuluu siivoamisen, pääsiäismenun suunnittelun, lääkärikäyntien ja muutenkin itsensä hoitamisen merkeissä. Kiireiseltä tämä pääsiäisen valmistelu tuntuu vaikka ei sitä sen kummemmin edes juhlita. Hyvää ruokaa, seuraa ja lepoa vain. Voi toki olla, että kun kaiken hoitaa yhdellä kädellä niin asioihin saa kulumaan aika paljon enemmän aikaa kuin jos käytössä olisi molemmat kädet. Yksin tämä kukkakimpun tekeminen vei eilen aikaa paljon kun varsien leikkaaminen oli niin hankalaa, mutta kun aikaa on niin tähänkin hommaan paneutui eri tavalla.

Oli kieltämättä mukavaa kiireettä ihastella jokaista kukkaa erikseen. Kuvailin rauhassa kukkia kuvapankkiini ja sen jälkeen asettelin maljakkoon. Haalin näitä kukkia vähän eri paikasta viikon aikana ja onpa siellä mukana vielä parin viikon takaiset syreenin oksatkin joihin puhkesi lehdet. Näistä aineksista syntyi täydellinen keväinen kimppu meidän pääsiäispöytään.

Palailen pääsiäisen herkkujen kanssa varmasti blogin ääreen vielä pyhinäkin. Suunnitelmissa olisi kokeilla ainakin parsakeittoa, valkosuklaa-limeposseja ja thai-basilika sangriaa. Kyllä näillä eväillä päästään keväisiin tunnelmiin vaikka ulkona sataisi lunta ja puhaltaisi pakkastuulet.

Ihanaa pääsiäistä <3

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia