UUSIA MAISEMIA

By Jaana K - 1.27


Olohuoneen maisemat ovat muuttuneet. Yksi nurkkaus täyttyi nyt ruokailuryhmästä ja työpöytä siirtyi toiselle seinälle. Tämä muutos tuntui meidän perheestä ja myös tuttavista todella toimivalta joten tämä hetken päähänpistos sai nyt jäädä pysyväksi. Keittiön puolelle rakennettiin ikkunan alle koko seinän mittainen hyllykkö joka on toimiva mutta vielä on keittiön sisustus pahasti kesken. Keittiön koko käyttötarkoitus muuttui kertaheitolla ja menee hetken aikaa kunnes selkenee mihin sitä kaikkea tyhjää tilaa tullaan tarvitsemaan.

Muutama muukin maisema muuttui samalla kun pari lomakuvaa Teneriffalta päätyi julisteiksi kotiin. Toinen niistä oli tottakai Teide, tuo vuori joka näkyi joka puolella saarta ja joka ehdottomasti oli yksi loman kohokohdista. Toinen juliste oli linnuista jotka kuvasin ensimmäisenä päivänä lomalla, kun tuo kuva tallentui kameraan huomasin, että se kiteytti hyvin sen hetken tunteen, vapauden.

Muutokset herättivät taas keväisen sisustusvimman ja kaikkia nettikauppoja ja kirppiksiä on katseltu sillä silmällä. Jotenkin kuitenkin tuntuuu, että punainen lanka on kadoksissa. Uusien tuulien aika olisi taas ja nyt tuntuisi siltä, että väriä olisi saatava elämään vähän enemmän. Katsotaan mihin suuntaan tämä vimma vie.

Aurinkoista sunnuntaita!

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia