UUDEN ALKU

By Jaana K - 3.43


Näissä tunnelmissa aloitettiin tämä uusi päivä, vapaapäivä ja ensimmäinen lumisadepäivä! Tyttö hihkuu ja hyppii innoissaan vieressä "elämän parasta päivää ikinä" ja muistuttaa minulle juuri kuinka tärkeää on järjestää pientä luksusta arjen keskelle. Nukkua pitkään, laittautua tiistaiaamuna kuin viikonlopun viettoon, tehdä astetta parempaa kahvia vaniljalla maustettuna ja aloittaa harmaa pimeä päivä kynttilänvalossa. Tällä kaikella tuntuu olevan ihmeellinen uudistava vaikutus! Ihan kuin tästä hetkestä alkaisi uusi elämä vaikka huomenna se herätys on taas viideltä aamulla ja maa on todennäköisesti yhtä musta kuin eilen. Nämä pienet hetket, niillä on kuitenkin valtavan suuri merkitys.

Olen opetellut viime aikoina pois oravanpyöräelämästä edes ajatuksen tasolla sillä minut yllätyksellisyyden puute lamaannuttaa. Minun täytyy pystyä innostumaan asioista muutenkin kuin viikonloppuna. Elämä jossa odottelet vain viikonloppua, joulua, juhannusta tai kesälomaa ei ole elämistä. Viikot vilahtavat muutenkin liian kovaa vauhtia silmien ohi. Sunnuntaina on mukava muistella koko viikon kohokohtia eikä pelkästään viikonlopun.

Viime viikolla sain uuden kameranrungon joka on minulle tavallaan yksi uuden ajan alku. Tunnen olevani askeleen lähempänä unelmieni toteutumista ja innostuminen tekee niin hyvää kaikilla tasoilla. Olen onnellinen, että tunnen löytäneeni oman elämäni palaset. Asiat jotka tekevät onnelliseksi ja joista innostun. Pientä kolmenkympinkriisiä on kuitenkin vielä ilmassa. Jotain puuttu, ehkä se viimeinen palanen. Vielä en tiedä mitä se on, mutta innostun siitä että se voi olla mitä vain ja se voi tulla eteen minkä tahansa nurkan takaa.

Siihen saakka nautiskellaan tästä päivästä ja näistä hetkistä! Innostukaa!

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia