MODERNIMPI KIRJAHYLLY

By Jaana K - 10.26


Olenko joskus maininnut asioista joita vannoin etten kotiini hankkisi? No, niitä on monta. Ja yhtä monta olen varmasti kotiini sen jälkeen hankkinut. Kirjahylly on yksi sellainen josta kun eroon pääsin niin uskoin vakaasti etten sellaista enää koskaan hanki. Mutta onko se ikä vai onko se kuvatulva kutsuvista lukunurkkauksista ja kodikkuutta tuovista kirjarykelmistä, en tiedä, mutta meillä on kirjahyllyn poikanen. Kirjoista tosin on vielä pulaa mutta äkkiä ne hyllyt täyttyy kaikella muullakin.

Alunperin ideana oli laittaa hyllyt koko seinälle mutta rohkeuden (ja niiden kirjojen) puutteen takia päädyimme aluksi vain kahteen koko seinän pituiseen hyllyyn. Apart kannakkeet ovat House Doctorin mallistoa ja hyllylevyt teimme liimapuulevystä. Seinä maalattiin jo pari vuotta sitten kalkkimaalilla helmenharmaaksi ja hyllyt maalattiin kalustemaalilla samalla sävyllä.
Uusi järjestys tuo taas valtavasti intoa sisustaa koko olohuonetta kutsuvammaksi ja seuraavana listalla taitaakin olla mukavan nojatuolin ja pehmoisen maton metsästys tuonne hyllyjen luo.

  • Share:

You Might Also Like

6 kommenttia

  1. Tää on niin upea! Olisi tosi kiva idea toteuttaa myös lastenhuoneeseen, ja ei nää hyllyt aina kirjoja kaipaa....varsinkin jos kaapeista löytyy noin harmonisesti yhteensopivia esineitä! Kaunista sanon mää!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Freia! Tämä on kyllä osoittautunut todella toimivaksi ratkaisuksi :)

      Poista