ROMUAARTEITA

By Jaana K - 4.21
Romurakkautta ilmassa. Apua. Elin maalaisromanttisen kauteni nelisen vuotta sitten raskauden jälkeisissä huuruissa jonka jälkeen selvittelin pääni ja asuntomme ja siirryin täysin musta-valkoiseen moderniin aikakauteen. Nyt viime kuukausina jotain tuttua on alkanut palata sisustukseen. Tosin en taida olla ainut. Sisustuslehdet povailevat runsaampia kukka-asetelmia, värejä ja antiikkia palaavaksi koteihin. Kyllähän jo keväällä olin sitä mieltä, että persoonallisuutta nämä nurkat kaipaavat kaiken modernin mustavalkoisuuden jälkeen, mutta nyt olen mielessäni pyöritellyt jo koristelistoja seinille ja kirppareilta alkaa kerääntyä kaappeihin vanhaa tavaraa.

Osaksi voin selittää näitä ostoksiani oman reseptikirjan kuvauksien rekvisiitaksi, mutta se että käytänkin näitä nyt jo arjessa on epäilyttävää. Näistä olisin ollut todella innoissani muutama vuosi takaperin, upeasti patinoituneet lasinaluset 0,50€. Toisen romu on toisen aarre. Ajattelin, että nämä näyttävät todella hyvälle kuvissa kun kuvailen kesädrinkit, mutta yllätyksekseni siinä ne nyt on ihan tavallisena torstaina, ihan tavallisen vesilasin alla ja ihan kivalle näyttää.

Mies on nauranut jälleen ostoksilleni mutta on varmasti sisimmässään tyytyväinen siitä, että sisustusostokseni ovat nykyisin alle euron investointeja. Paljasti myöskin, että näitä lasinalusia oli jaettu 90-luvulla Valittujen Palojen lukijalahjana. No, mutta hei, niin ne vanhat trendit näyttää palaavan kaikessa.

Onko teidän kotiin hiipinyt jo romantiikan rippeitä vai onko ne sieltä missään välissä hävinneetkään?

  • Share:

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Todellakin näyttää ihan huippuhyvältä tavallisena torstaina tavallisen vesilasin alla <3

    VastaaPoista