SUPERFOOD COFFEE

By Jaana K - 0.56


Kesäistä alkanutta viikkoa ystävät! Tulin ihan todella pikaisesti jakamaan teille superkahvin ohjeen jolla tämä viikko lähtee käyntiin aivan varmasti jos muuten on hieman vaikeuksia aloittaa uutta viikkoa. Aikomusta eikä aikaa oikeastaan ole nyt postauksen tekemiselle, mutta tämä oli vain pakko jakaa!

Lainasin kirjastosta viime viikolla Karita Tykän Hyvää huomenta -kirjan ja vaikka en raakaruokaan ole vielä tutustunut tai tykästynyt sen kummemmin niin tästä on kyllä todella hyvä aloittaa tutustuminen. Kannattaa tutustua Karita Tykän kirjaan, sain sieltä monia vinkkejä joilla tavallisistakin herkuista voi tehdä terveellisempiä ja ainakin tämän smoothien perusteella mausta ei todellakaan tarvitse tinkiä. Helteisen kesäaamun ehdoton ykkönen tulee tässä!

KAHVISMOOTHIE

1/2 dl cashewpähkinöitä (liota 1 tunti, huuhtele ja valuta)
1 dl kylmäuutettua kahvia
3 dl mantelimaitoa
1/2 tl vaniljaa
ripaus suolaa
1 jäinen paloiteltu banaani

KYLMÄUUTETTU KAHVI

1,5 dl jauhettua kahvia
8 dl kylmää vettä

Uuta vahvaa kylmäuutettua kahvia sekoittamalla ainekset keskenään ja anna uuttua yön yli jääkaapissa. Siivilöi kahteen kertaan ja säilytä kannellisessa astiassa jääkaapissa. Säilyy viikon verran. Sekoita kaikki raaka-aineet jäistä banaania lukuunottamatta tasaiseksi tehosekoittimessa. Lisää lopuksi banaani ja sekoita kermaiseksi.   • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia