DUTCH BABY

By Jaana K - 5.49


Päätin aloittaa pienen projektin jonka aion viedä loppuun tämän vuoden aikana. Rakastan ruokakuvausta, kokkaamista ja tottakai myös syömistä. Reseptejä pursuaa vähän joka puolelta, osa on puhelimessa, osa blogissa, osa kirjoissa ja osa lapuilla ympäri kotia. Kuinka kätevää olisikaan jos kaikki reseptit olisi yksissä kansissa....

Sain hetki sitten uuden puhelimen ja sillä onkin ollut niin kätevä kerätä reseptejä kasaan, että päätin viedä homman uudelle tasolle aikomuksena kuvata kaikki parhaat reseptit ja teettää niistä jossain vaiheessa myös kirjan. Paljon kuvia on tietenkin jo kerääntynyt, mutta voi olla, että kuvailen kaikki vielä uusiksi, että ilmeestä tulee yhtenäinen.

Ensimmäisenä kuvauskohteena oli helppo ja herkullinen hollantilainen pannukakku eli dutch baby. Rapea letun ja pannukakun välimuoto joka valmistuu nopeasti valurautapannussa uunissa.

  • Share:

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Hienon kuvan olet ottanut ja onnea kirjalle :).Valokuvaaminen on kyllä kivaa ja paljon on itellänkin opettelmista. Säädöt on välillä mitä sattuu ja kun on vielä niin malttamaton. Kivoja kuvia olet ottanut, selailin kuvia läpi ja ihania otoksia.

    VastaaPoista