PEKAANIPÄHKINÄT

By Jaana K - 2.26


Pähkinät ja joulu ne yhteen soppii. Kyllä. Vaikka pähkinät on hyviä ja terveellisiä ihan sellaisenaan niin jouluna niistäkin täytyy tehdä vähän epäterveellisempiä joko sokerilla tai voilla tai molemmilla. Pekaanipähkinät on tähän tarkoitukseen täydellisiä ja reseptiä voi muunnella mielensä ja makunsa mukaan moneen suuntaan. Lyhykäisyydessään, makeat syntyy pyörittelemällä pähkinät tomusokerissa, tipassa vettä ja mausteissa kuten kanelissa. Suolaisempia saat ripottelemalla päälle sormisuolaa, cayennepippuria ja voinokareita. Paahda maustetut pähkinät n.100-150°c uunissa ja tarkkaile ettei pähkinät pääse mustumaan. Käperry sohvalle viltin alle, laita vanha ysäri joululeffa pyörimään ja nauti.


  • Share:

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Löysin joululahjoiksi laatukahvia, ja mietin sen kylkeen pähkinöitä. Niille olisi kiva kuitenkin tehä jotain ekstraa, pakata kauniiksi tai jotain. Kiitos reseptistä siis!

    VastaaPoista