NOUGAT JUUSTOKAKKU

By Jaana K - 7.14


Meillä herkuteltiin viikonloppuna nougat-juustokakulla. Tämä on makenhimon varma selättäjä nougatin ystäville! Edellistä blogia seuranneille tämä voikin olla jo tuttu resepti, mutta tässä vielä varmuuden vuoksi toiveuusintana pienempään vuokaan tehtynä.

Nougat-juustokakku

200g Digestive tai suklaahippukeksejä murskattuna
60g voita sulatettuna

200g maustamatonta tuorejuustoa
2,5dl vispikermaa
2 Dubbel Nougat -patukkaa
4 liivatelehteä
4rkl kiehuvaa vettä

Wiener Nougat crushia 

Murskaa keksit, sulata voi ja yhdistä ainekset. Painele keksimurut irtovuoan (18cm) pohjalle. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 5 minuutiksi ja valmista sillä aikaa täyte. Sulata suklaapatukat ja anna hieman jäähtyä. Lisää tuorejuusto ja vatkaa. Lisää myös vispikerma ja vispaa hetki sähkövatkaimella. Purista liivatelehdistä vesi pois ja sulata ne kiehuvaan veteen. Lisää ohuena nauhana kakkumassaan. Täytä vuoka massalla ja anna hyytyä jääkaapissa. Koristele Wiener Nougat crushilla juuri ennen tarjoilua.

  • Share:

You Might Also Like

0 kommenttia